LedPerf.com: Osvětlení automobilů a motocyklů pomocí LED

24H
Odpověď a
expedice


0Kč
Od
2500Kč

N°1

Oficiální lídr
od 2007

550 000
vozidel
vybaveno



100%
zabezpečeno
Hodnocení zákazníků 4.9/5
59125 Shromážděné recenze

Prázdný

Ještě 2,500.00Kč do dopravy zdarma do: Česká republika

Zobrazit košík

LED lišty - Rampy - Pracovní světla - Spoty

LED lišty - Rampy - Pracovní světla - Spoty

Nejširší výběr LED světelných lišt, LED ramp, LED pracovních světel a LED spotů na trhu pro vaše 4x4, pick-upy, motocykly, čtyřkolky, SSV a kamiony…

Naše ultra výkonné a spolehlivé LED spoty a světelné lišty jsou garantovány na 5 let. Objevte také veškeré naše příslušenství pro upevnění a připojení, jako jsou držáky pro světelné lišty, projektory a LED spoty, stejně jako veškerou kabeláž potřebnou pro LED rampy a spoty.

Zjistit více

Vyberte si níže kategorii dle vašeho výběru a nechte se vést...

Vyberte kategorii:

Přímý přístup ke všem produktům:

Objevte rozsáhlý a specializovaný svět přídavných světel LED, ideální řešení pro automobily, 4x4, motocykly, čtyřkolky, kamiony, stavební stroje nebo zemědělské stroje. U LedPerf, s našimi 15 lety zkušeností, jsme hrdí na to, že vám můžeme představit kompletní řadu přídavných světel LED, známých pro jejich špičkový výkon, energetickou účinnost a výjimečnou odolnost.

Co je to přídavné osvětlení LED pro vozidla?

Přídavné osvětlení LED pro vozidla se vztahuje na jakýkoli doplňkový osvětlovací systém instalovaný na vozidle pro zlepšení jeho viditelnosti a zvýšení bezpečnosti řidiče. Tento typ osvětlení je nezbytný pro efektivní jízdu nebo práci za nízké světelnosti nebo při noční jízdě.

Pro jaká vozidla jsou určena?

Přídavná LED světla jsou obzvláště přínosná pro:

  • - Vozidla 4x4 a motocykly: Pro lepší viditelnost při nočních dobrodružstvích na silnici i mimo ni.
  • - Kamiony: Ideální pro dlouhé noční jízdy, zajišťující jasný a daleký výhled.
  • - Zemědělské nebo stavební stroje: Nezbytné při intenzivních pracích, kde je dobrá viditelnost klíčová pro bezpečnost a efektivitu, aby byla zajištěna kvalitní práce.

Široká nabídka a všestrannost

Naše nabídka zahrnuje vysoce výkonné LED světlomety, pracovní světla a přídavná světla v 12V pro automobily, motocykly a užitková vozidla a v 24V pro kamiony a stavební nebo zemědělské stroje. Můžete si vybrat mezi „skutečnými“ výkony od 8W do více než 200W.

Naše světelné lišty LED jsou k dispozici v přímých nebo zakřivených verzích, s jednou nebo dvěma řadami LED, s denními světly nebo bez nich a vyrobené z prvotřídních materiálů pro zajištění dlouhé životnosti a spolehlivosti. Skutečné výkony dostupné jsou od 15W do více než 300W.

Pokročilá technologie a design

Naše produkty LED, přídavné světlomety s dlouhým dosahem, pracovní světla, světelné lišty a rampy LED, jsou navrženy tak, aby poskytovaly výkonné osvětlení, přizpůsobené různým potřebám a podmínkám včetně intenzivních prací. Elegantní a funkční, jsou vybaveny nejnovější generací LED technologie pro maximální jas a odolným hliníkovým pouzdrem odolným proti povětrnostním vlivům a nejnáročnějším podmínkám.

Specifická řešení pro vozidla

Ať už jde o kamion, 4x4, motocykl, čtyřkolku, rallye auto, traktor atd., naše přídavná LED světla jsou přizpůsobena široké škále vozidel. Nabízíme například osvětlovací řešení pro kamiony, s přídavnými světlomety s dlouhým dosahem a výkonnými světelnými lištami LED pro terénní aplikace.

Design a flexibilita

Naše nabídka zahrnuje slim rampy / světelné lišty LED s jednou řadou, ideální pro terénní vozidla, stejně jako světelné lišty LED s pozičními světly a funkcí denního osvětlení pro každodenní použití. Nabízíme také zakřivené rampy LED, poskytující široký světelný paprsek, a různé možnosti světelného paprsku (spot, flood, combo) pro splnění specifických potřeb.

Bezpečnost a shoda

Naše produkty splňují vysoké standardy kvality a výkonu, zajišťující bezpečný a spolehlivý zážitek z jízdy. Světelné lišty LED pro kamiony a LED světlomety pro 4x4 a rallye auta jsou speciálně navrženy pro náročné řidiče, hledající optimální viditelnost během jejich jízd nebo soutěží.

Příslušenství a instalace

Poskytujeme také upevňovací držáky pro rampy LED a přídavné světlomety, stejně jako snadno instalovatelné elektrické kabeláže, vybavené všemi potřebnými komponenty. Toto příslušenství je přizpůsobeno široké škále vozidel, zajišťující snadnou, stabilní a trvanlivou instalaci.

Závazek ke kvalitě

U LedPerf se zavazujeme poskytovat vysoce kvalitní produkty za dostupné ceny, s garancí spokojenosti zákazníků. Ať už hledáte osvětlovací řešení pro profesionální nebo osobní použití, máme produkty přizpůsobené vašim potřebám.

^