LedPerf.com: Osvětlení automobilů a motocyklů pomocí LED

24H
Odpověď a
expedice


0Kč
Od
2500Kč

N°1

Oficiální lídr
od 2007

550 000
vozidel
vybaveno



100%
zabezpečeno
Hodnocení zákazníků 4.9/5
59506 Shromážděné recenze

Prázdný

Ještě 2,500.00Kč do dopravy zdarma do: Česká republika

Zobrazit košík

LED žárovka pro zadní světlo / brzdové světlo Yamaha FZ6-S Fazer 600

Ref: PCKFSFZ6SFA1505
Objednejte nyní!
Expedice Pondělí před 15h
  • Cena :426.02
  • Tento produkt je k dispozici na skladě
  • Spokojenost nebo vrácení peněz

Představení:

Nezbytný prvek pro bezpečnost motorkáře, zadní světlo běžně nazývané brzdové světlo umožňuje upozornit ostatní účastníky silničního provozu na zpomalení a tím pádem jim umožňuje jej předvídat.

Vybrali jsme tuto LED žárovku, aby se integrovala do brzdového světla vašeho Yamaha FZ6-S Fazer 600, její světelný tok výrazně převyšuje vaši původní halogenovou žárovku, což umožní ostatním řidičům mnohem lépe předvídat vaše brzdění a tím předcházet riziku kolize.

Zadní světlo vašeho Yamaha FZ6-S Fazer 600 má také funkci pozičního světla, přechodem na LED osvětlení bude váš FZ6-S Fazer 600 mnohem viditelnější v silničním provozu, což vám přinese významný nárůst bezpečnosti při jízdě ve městě nebo na dálnici.

Esteticky vzato, výběrem této LED žárovky pro brzdové světlo váš motocykl získá technologickou aktualizaci, skutečný upgrade vašeho 600, a získáte moderní a velmi trendy osvětlení.

Informace:

Jako lídr v oblasti LED osvětlení pro auta a motocykly již více než 15 let jsme vybrali nejlepší komponenty na trhu pro výrobu našich LED žárovek pro brzdová světla / poziční světla zadní části Yamaha FZ6-S Fazer 600.

Vyberte si prémiové LED žárovky pro váš Yamaha a využijte zkušeností a záruky LEDPERF.

Objednejte nyní!
Expedice Pondělí před 15h
  • Cena :426.02
  • Tento produkt je k dispozici na skladě
  • Spokojenost nebo vrácení peněz


Upozornění: LED, stejně jako všechny zdroje světla s vysokým výkonem, může poškodit oko. Doporučuje se neaplikovat jeho světelný paprsek přímo do oka po delší dobu.

^