LedPerf.com: Osvětlení automobilů a motocyklů pomocí LED

24H
Odpověď a
expedice


0Kč
Od
2500Kč

N°1

Oficiální lídr
od 2007

550 000
vozidel
vybaveno



100%
zabezpečeno
Hodnocení zákazníků 4.9/5
59125 Shromážděné recenze

Prázdný

Ještě 2,500.00Kč do dopravy zdarma do: Česká republika

Zobrazit košík

Přídavná LED světla a Pracovní LED světla

Přídavná LED světla a Pracovní LED světla

Více než 70 přídavných LED světel, LED reflektorů a pracovní LED světla pro váš 4X4, Pick Up, motocykly, čtyřkolky, SSV, kamion, loď, traktor, … Různé tvary a velikosti k dispozici: Čtvercové, oválné, obdélníkové, kulaté.

Naše přídavná LED světla s ultra silným bílým osvětlením mohou podle volby promítat světelný paprsek na dlouhou vzdálenost (spot) nebo široký blízký (flood).

Naše přídavná LED světla, LED reflektory a pracovní LED světla jsou zaručena na 5 let a jsou složena z vysoce kvalitních LED CREE nebo EPISTAR, které umožňují dosáhnout výkonu až 185 wattů a více než 12000 lumenů.

Zjistit více

Vyberte si níže model podle svého výběru a nechte se vést.

Přídavná LED světla: skutečná evoluce osvětlení pro vozidla

Nástup přídavných LED světel znamenal revoluci v oblasti osvětlení pro vozidla. Tato světla, nabízející vyšší jas a nižší spotřebu energie, změnila způsob, jakým řidiči vnímají a jsou vnímáni na silnici. Navržena tak, aby doplňovala standardní světla, přídavná LED světla se vyskytují v různých typech, z nichž každý splňuje specifické potřeby, od profesionálních prací po jízdu na silnici nebo mimo ni za obtížných povětrnostních podmínek a/nebo na nerovném terénu.

Pracovní LED světla

Pracovní LED světla jsou nezbytná v náročných odvětvích, jako je stavebnictví, zemědělství a chov. Poskytují intenzivní osvětlení, které je klíčové pro efektivní a bezpečnou práci v málo osvětlených nebo nočních prostředích. Jejich robustní konstrukce je činí odolnými vůči drsným podmínkám a jejich LED technologie zaručuje dlouhou životnost a nízkou spotřebu energie, což je ideální pro dlouhé pracovní hodiny. Pracovní světla jsou také používána při venkovních aktivitách, jako je kempování, jízda v terénu nebo lov. Jak jste pochopili, pracovní LED světla jsou klíčová pro různé vozidla a stavební stroje, jako jsou bagry a buldozery, zemědělské stroje, jako jsou traktory a kombajny, terénní vozidla, jako jsou 4x4, čtyřkolky a SSV, stejně jako pro komerční kamiony, lodě, záchranná vozidla...

Přídavná LED světla pro jízdu

Přídavná LED světla pro jízdu podporují potkávací světla nebo dálková světla, výrazně zlepšují viditelnost na dlouhé vzdálenosti, což je zvláště užitečné pro noční jízdy na málo osvětlených silnicích. Tato světla promítají intenzivní a koncentrovaný světelný paprsek, čímž zvyšují bezpečnost tím, že řidičům umožňují snadněji detekovat překážky a potenciální nebezpečí, čímž zlepšují reakční dobu v případě potřeby. Přídavná LED světla jsou dokonale vhodná pro širokou škálu vozidel, jako jsou osobní automobily, motocykly, kamiony, SUV a terénní vozidla, jako jsou 4x4 a Pick-upy.

Přídavná LED mlhová světla

LED mlhová světla jsou navržena tak, aby poskytovala lepší viditelnost za nepříznivých povětrnostních podmínek, jako je mlha, déšť, sníh nebo prach. Jejich speciálně navržené světlo proniká těmito obtížnými podmínkami, čímž snižuje riziko nehod zvýšením jasnosti silnice. Instalace LED mlhových světel se dokonale přizpůsobí různým typům vozidel, osobním automobilům, motocyklům, 4x4, SUV a těžkým nákladním vozidlům. Významně přispívají k bezpečnosti na silnicích.

Přídavná LED couvací světla

Přídavná LED couvací světla jsou důležitým přídavkem pro manévrování vozidel, zejména velkých vozidel nebo těch, která přepravují přívěsy. Tato světla poskytují zvýšenou viditelnost za vozidlem, což umožňuje bezpečnější couvání. Jejich jas a okamžitá aktivace usnadňují detekci překážek a osob, čímž snižují riziko nehod při manévrech.

Univerzálnost a styl přídavných LED světel: mnohem více než jen světla

Je důležité zdůraznit rozmanitost a schopnost přizpůsobení přídavných LED světel. K dispozici v široké škále tvarů, velikostí a světelných výkonů, tato světla nabízejí výjimečnou přizpůsobivost, aby splnila specifické potřeby každého vozidla a každého řidiče. Uživatelé mají také na výběr mezi různými konfiguracemi světelných paprsků (široký, dlouhý dosah, kombinovaný), což umožňuje optimalizované použití podle jízdních podmínek a potřeb každého jednotlivce.

Mnoho modelů přídavných LED světel se vyznačuje dalšími možnostmi, jako jsou barevná poziční světla (bílá, oranžová, červená), která obohacují jak praktický aspekt, tak design vozidla. Tyto estetické doplňky transformují vzhled vozidel, dodávají jim modernější a výraznější vzhled. Integrace těchto přídavných LED světel se tedy neomezuje pouze na zlepšení viditelnosti nebo bezpečnosti; stává se také prohlášením o stylu a eleganci, které umožňuje majitelům vozidel přizpůsobit a zkrášlit svá vozidla podle jejich osobního vkusu.

Přídavná LED světla jsou tedy mnohem více než jen funkční vylepšení. Představují spojení mezi výkonem, bezpečností, energetickou účinností a stylem. Přizpůsobená široké škále aplikací, od profesionálních prací po každodenní jízdu za různých podmínek, nabízejí vylepšený a bezpečnější zážitek z jízdy, zatímco řidičům umožňují vyjádřit svou individualitu prostřednictvím výběru světel. S těmito pokroky se přídavná LED světla stávají nezbytným vybavením v automobilovém světě a moderní jízdě.

^