LedPerf.com: Osvětlení automobilů a motocyklů pomocí LED

24H
Odpověď a
expedice


0Kč
Od
2500Kč

N°1

Oficiální lídr
od 2007

550 000
vozidel
vybaveno



100%
zabezpečeno
Hodnocení zákazníků 4.9/5
59125 Shromážděné recenze

Prázdný

Ještě 2,500.00Kč do dopravy zdarma do: Česká republika

Zobrazit košík

Světelné lišty LED - Rampy LED

Světelné lišty LED - Rampy LED

Více než 40 světelných lišt LED a ramp LED pro váš 4x4, Pick Up, čtyřkolku, SSV, kamion, traktor… Mnoho dostupných velikostí od mini světelné lišty LED o délce 99 mm až po rampu LED o délce 1310 mm.

Vybavené ultra silným bílým osvětlením s možností výběru světelného paprsku dlouhého dosahu (spot), širokého blízkého dosahu (flood) nebo Combo, naše světelné lišty LED mohou být rovné nebo zakřivené. S pětiletou zárukou, naše světelné lišty LED jsou složeny z vysoce kvalitních LED CREE nebo EPISTAR, které umožňují dosáhnout výkonu až 300 wattů a více než 27000 lumenů.

Zjistit více

Vyberte si níže světelnou lištu LED podle svého výběru a nechte se vést.

Účinnost a Výkon světelných lišt LED pro vozidla 4x4, kamiony a stroje

Světelné lišty LED, také nazývané rampy LED, nabízejí efektivní a výkonné řešení osvětlení pro širokou škálu vozidel 12V a 24V, jako jsou 4x4, kamiony, pick-upy, čtyřkolky, SSV, traktory, rallye auta. Navrženy tak, aby poskytovaly maximální jas při zachování nízké spotřeby energie, překonávají tradiční osvětlovací systémy, jako jsou xenon nebo halogenová světla, co se týče světelného výkonu a životnosti.

Robustnost a Odolnost světelných lišt LED

Světelné lišty LED jsou navrženy tak, aby kombinovaly robustnost a výjimečnou odolnost, jsou vybaveny nerezovými ocelovými úchyty, hliníkovým pouzdrem a ultra odolnou polykarbonátovou čočkou. Tato pevná konstrukce je činí odolnými vůči náročným podmínkám, vibracím, nárazům a extrémním teplotám, které se pohybují od -40 °C do 85 °C. Navíc jsou 100% vodotěsné a mají vysokou ochranu proti prachu, což zaručuje dlouhou životnost a spolehlivost. Všechny tyto vlastnosti činí světelné lišty LED ideálním osvětlovacím systémem pro použití v nejnáročnějších prostředích a na obtížných terénech.

Bezpečnost

Osvětlení poskytované světelnými lištami LED umožňuje odhalit každý detail silnice, jako jsou například nerovnosti vozovky a skryté zatáčky. Tím výrazně zlepšují bezpečnost řidičů tím, že poskytují lepší viditelnost za nízké světelné podmínky nebo při noční jízdě. Konstrukce světelných lišt LED umožňuje všestranné použití, které je dokonale přizpůsobeno jízdě na silnici nebo v terénu.

Styl, Design a Přizpůsobivost světelných lišt LED

Kromě zlepšení viditelnosti přidávají světelné lišty LED také výrazný estetický prvek vozidlům. Tyto světelné lišty LED nejen zlepšují viditelnost, ale také transformují vzhled vašeho vozidla, například světelné lišty LED s pozičními světly bílé nebo oranžové barvy přidávají výrazný a elegantní prvek. Aby se dokonale přizpůsobily vašemu vozidlu, je k dispozici široká škála rozměrů.
Ať už si vyberete ultra kompaktní a tenké světelné lišty LED s jednou řadou LED, nebo větší modely od 50 cm do více než 130 cm vybavené dvojitou řadou LED čipů pro maximální účinnost, existuje řada možností pro dokonalou a snadnou integraci na různé části vašeho vozidla, jako je mřížka chladiče, držák registrační značky, nárazníky nebo střecha.

Jak správně vybrat světelnou lištu LED?

Při výběru světelné lišty LED je třeba zvážit několik kritérií, aby bylo zajištěno vhodné a efektivní osvětlení:

  • - Nejprve zvažte konkrétní model vašeho vozidla, ať už se jedná o 4x4, kamion, čtyřkolku, SSV, traktor, rallye auto.
  • - Světelný výkon a barva osvětlení jsou také důležité faktory, které umožňují přizpůsobit vzhled a funkčnost vašeho osvětlení.
  • - Další technické aspekty, jako je napětí v voltech, výkon ve wattech, spotřeba a proud hrají klíčovou roli ve výkonu a účinnosti světelné lišty LED.
  • - Technologie použitá, velikost, tvar a další rozměry světelné lišty by měly být také zváženy.
  • - Typ světelného paprsku, zejména pokud hledáte specifické osvětlení typu dlouhého dosahu (spot), nebo širokého osvětlení (flood), nebo nakonec kombinaci obou (combo).
  • - Inovace, jako jsou zakřivené světelné lišty LED, také nabízejí významné výhody oproti tradičním rovným modelům, zejména lepší úhel osvětlení a harmonické přizpůsobení tvaru vašeho auta, 4x4, kamionu nebo jiných.
  • - Nakonec některé světelné lišty LED zahrnují další funkce a mohou být použity jako potkávací světla nebo dálková světla, pro zvýšenou všestrannost.

S ohledem na tyto prvky si můžete vybrat světelnou lištu LED, která nejen splňuje vaše potřeby v oblasti osvětlení, ale také přináší moderní a výrazný styl vašemu vozidlu.

Stručně řečeno, současné rampy LED pro vozidla nabízejí kombinaci výkonu, odolnosti, bezpečnosti a přizpůsobení, což je činí vhodnými pro širokou škálu aplikací a uživatelských preferencí.

^